Чабер
Фільтрувати (4 товарів)
Наявність
Смакує до
Спеції
Пакування
Тара
Чабер
20.00 грн
Чабер мелений
21.00 грн
Чабер, 200 г
58.00 грн
Чабер, 50 г
25.00 грн
Відгуки про нашу продукцію
Чабер Чабер
люблю додвавати у чай!
Чабер Чабер
Очень нравится,  особенно в сочетании с мясом.  Понравилось,  как упаковали и маркировка на каждом пакете. 
Чабер Чабер
Изумительный, волнующий, бодрящий! Замечательный чабер!  Впервые ощутив аромат, увлеклась, а впервые попробовав, поняла, что это любовь). Он потрясающий, неповторимый! По-моему, не похож ни на мяту, ни на перец, ни на что вообще, поэтому он уникален.
Чабер мелений Спеції
Уже более двух лет заказываю чабер для сухой аджарской аджики. Хороший мелкий помол. Слышен запах перца, на вкус с горчинкой. В аджике раскрывается и дает свой аромат на второй день. После смешивания всех специй все равно слышен тонкий аромат чабера. Спасибо магазину за прекрасные специи.

Ароматна перцева рослина чабер (лат. - Satureja) належить сімейству Ясноткових і є однорічним напівчагарником, що росте переважно в Європі та Азії. У кожній із країн спецію називають по-своєму: чабер, цитрон, кондарі, але з однаковим задоволенням використовують у кулінарії та медицині.

Чабер містить у своєму складі цілий комплекс вітамінів та мінералів, а також майже 2% ефірної олії (фенол, тимол, карвакрол та інші). Для приготування спеції, що володіє пряним ароматом і гостротою чорного перцю, в хід йде молоде листя і пагони в свіжозірваному або висушеному вигляді. При сушінні запах і смак розкриваються сильніше.

Інтернет магазин “Банку спецій” (Україна) пропонує купити приправу чабер у меленому або різаному вигляді оптом та в роздріб за конкурентною на ринку ціною опту.

Використання в кулінарії

Запашний чабер додасть “родзинки” у перші та другі страви, з рівним успіхом збагатить м'ясо, рибу, дичину, птицю, гриби та овочі. Приправа покращує смак соусів, солінь та маринадів. Нею віддушують оцет і олію. Перечна трава хороша в консервації, у сирі та ковбасі. Нагоді в начинці для піци і пиріжків.

Початківцям кулінарам слід врахувати, що аромат чаберу домінує у блюді над іншими спеціями, тому кладуть його буквально дрібку. Закладку приправи в блюдо роблять на завершальному етапі приготування, щоб уникнути зайвої гіркоти.