• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Шпинат

Країна походження Боснія

Модель: 00857

Наявність: Очікуємо

Повідомити про наявність

Наявні опції

* Вага:

Шпинат - це дуже корисна рослина, яка відноситься до сімейства лободових.
 Батьківщиною шпинату є Іран, після чого він потрапив до Китаю, а потім вже і в Європу.
 Шпинат - це низькокалорійний продукт.  На 100 грам всього-на-всього 16 калорій.  Рослина містить багато вітамінів: К, А, Е, С, вітаміни групи В, омега-3, білок, безліч мікроелементів.

 Корисні властивості шпинату

  •  Завдяки великому вмісту заліза, шпинат робить гемоглобін в організмі активніше, що сприяє кращому постачанню клітин киснем.
  •  Очищає організм, покращує обмінні процеси, сприяє схудненню.
  •  Шпинат здатний боротися з утворенням ракових клітин в організмі.
  •  Покращує роботу серцево-судинної системи.
  •  Рослина має протизапальні властивості.
  •  Шпинат здатний запобігти хворобам очей.
  •  Вживання продукту допомагає зробити здоровіше ясна і зуби.
  •  Велику користь шпинат приносить вагітним і дітям.  Це пов'язано з тим, що в ньому є майже всі необхідні для організму мінерали і вітаміни.
  •  Шпинат рекомендують вживати людям, які піддаються стресам.  Він допомагає привести в порядок нервову систему.
  •  У продукті багато клітковини, що поліпшує роботу кишечника.

Шкідливі властивості шпинату

 У рослині багато щавлевої кислоти, що є мінусом.  Не рекомендується вживати продукт тим, у кого є хвороби нирок і сечовивідних шляхів.  Протипоказано вживання шпинату при таких хворобах, як ревматизм, подагра і захворювання печінки і жовчовивідних шляхів.

 У кулінарії вживають свіжий або сушений шпинат.  Молоде листя в основному кладуть в салати і соуси, а більш старі варяться або обсмажуються.  Зелене листя шпинату додають в зелений борщ, овочеві салати, омлети, пюре і різні пироги.
 Перед вживанням, шпинат потрібно покласти в каструлю з киплячою водою на кілька хвилин, а потім в холодну воду.  Так піде гіркий смак, збережуться всі вітаміни і мінерали.

 Крім кулінарії шпинат ще використовують в косметології.  Листя шпинату очищає і тонізує шкіру, розгладжує зморшки, виводе токсини і позбавляє від пігментації.

 Купити сушений шпинат можна в нашому інтернет-магазині в роздріб від 100 грам і оптом від 2-ух кілограм.

Вид
Вид Зелень
Тип
Тип Шпинат

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про шпинат
Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.