• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Нітритна сіль 0,5%

Країна походження Польща

Модель: 00659

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Нітритна сіль - це суміш харчової солі з нітритом натрію. Продукт являє собою білий порошок, який не має запаху, а на смак дуже солоний. Нітритна сіль вкрай необхідна при виготовленні ковбас. Саме вона захищає ковбаси від виникнення в них небезпечних бактерій.

Властивості нитритной солі:

  • Завдяки нітритній солі м'ясо в ковбасах набуває яскравий колір, а не бліді відтінки.
  • Нітритна сіль подовжує період свіжості м'ясних продуктів і відмінно справляється з бактеріями.
  • Продукт значно знижує ризики розвитку ботулізму.
  • Нітрит натрію здатний змінювати склад волокон, і робити ковбаси ніжніше.
  • Нітритна сіль сприяє поліпшенню смаку і кольору ковбасних виробів.
  • Нітритна сіль повністю нешкідлива для організму (в помірних кількостях) і навіть навпаки, забезпечує профілактику від бактерій.
  • Завдяки нітритній солі в ковбасних і м'ясних виробах припиняються процеси окислення ліпідів. Без цього жир би жовтів і псував смак виробів.

Застосовувати нітритну сіль можна як на виробництвах так і в домашніх умовах. Головне знати дозування цього продукту.

Як правильно використовувати нітритну сіль.

  • При виготовленні ковбас рекомендоване дозування нітритної солі - 15-20 грам на 1 кілограм м'яса. Нітритну сіль необхідно додавати в прогрітий продукт, інакше хімікат випаде в осад.
  • Не рекомендується нагрівати продукти, що містять нітрит натрію до 120С, так як це тягне за собою виділення шкідливих речовин.
  • Термін придатності нітритної солі - 2 роки. Зберігати її необхідно в темному і сухому місці. Тара повинна бути закрита. При попаданні вологи в продукт - він псується.

З нітритною сіллю величезна кількість рецептів. Її використовують для приготування сиров'ялених і сирокопчених ковбас, варених ковбас, сосисок, сиров'ялених шийок, рубаних ковбас, для копчення і засолу м'яса та інше.

Чим можна замінити нітритну сіль?

Якщо ви вирішили готувати ковбасу, але під рукою не виявилося нітритної солі, то можна її замінити:

  • харчовою сіллю;
  • морською сіллю;
  • спеціями.

Шкода нитритной солі.

Найкраще відмовитися від продукції, що містить нітритну сіль людям, що:

  • Схильні до набряків, швидкому набору зайвої ваги.
  • Мають ниркову недостатність.
  • З гіпертонією.
  • Мають проблеми з м'язовим тонусом.

У нашому інтернет-магазині можна купити завжди свіжу і сертифіковану продукцію. Нітритну сіль можна придбати як в роздріб від 100 грам, так і оптом від 2-ух кілограм.

Тип
Тип Нітритна

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про нітритну сіль
Leave a review ↓
 
8 reviews
0 answers
7 ratings
100% 7 positive
35  
Usefulness of review
3 votes
100% 3 positive
3