Шоколад білий Бельгія

1 відгуків
Код 00590
Вартість за 100 г
1
46.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 500 грн

Білий шоколад - це шоколад, який не містить какао бобів, а приготований на основі какао-масла, цукру і сухого молока. Такий склад використовують для того, щоб у шоколаду вийшов кремовий відтінок.

Білий шоколад вважається трохи менш корисним, ніж чорний або молочний. Це пов'язано з тим, що в його складі немає какао-порошку, який містить антиоксиданти. Так само білий шоколад не містить кофеїн і теобромін, що звичайно ж мінус. Однак є свій плюс - його можна давати дітям, не переживаючи за шкідливий вплив на організм.

У складі білого бельгійського шоколаду обов'язково присутній вітамін К, А і Е, вітаміни групи В, макро і мікроелементи.

Для приготування Бельгійського шоколаду необхідно дотримуватися деякі вимоги:

  • какао-боби повинні бути добре дозрілі.
  • при виробництві бельгійського шоколаду не використовують барвники, шкідливі добавки і штучні ароматизатори.
  • в шоколаді немає консервантів.

Користь білого шоколаду для організму:

  • Вітамін К, який міститься в білому шоколаду сприяє здоровій роботі нирок, а також покращує засвоєння кальцію організмом.
  • Білий шоколад містить селен, який протистоїть шкідливим вірусам.
  • Крім цього, завдяки селену поліпшується робота серця і зміцнюються кровоносні судини.
  • Какао-масло, яке міститься в білому шоколаді, сприяє відновленню клітин печінки.
  • Скраби на основі шоколаду приводять у норму суху і пошкоджену шкіру, запобігають появі зморшок.

Якщо вживати якісний шоколад в міру, то він не принесе шкоди, тільки користь!

Використання білого шоколаду в кулінарії

Спектр застосування білого шоколаду в кулінарії дуже широкий. З білого шоколаду можна готувати:

  • начинки для солодких виробів;
  • ганаш або ж глазур для прикраси тортів;
  • на основі білого шоколаду готують чізкейк муси;
  • дуже смачними виходять крему на основі білого шоколаду;
  • крихта з білого шоколаду відмінно поєднується з коктейлями, морозивом та різними десертами.

Чому на шоколаді з'являється наліт?

Білий наліт на шоколаді - це не страшно. В основному це пов'язано з підвищеною вологістю повітря, а не з тим, що у плитки шоколаду закінчився термін придатності. Наліт утворюється так:

  • на плитці з'являється конденсат, в ньому розчиняється цукор;
  • після випаровування вологи, цукор залишається на поверхні шоколадки у вигляді мікроскопічних кристалів.

Купити бельгійський білий шоколад за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Білий шоколад можна купити як в роздріб від 100-грам там і оптом від 2-ух кілограм.

 

Способи Доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні - від 1000 грн
У відділення Justin
Безкоштовно від 500 грн
У відділення Укрпошта
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз
лише м. Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата online на сайті
Переказ на картку
Накладний платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства
Товари, що вас зацікавлять
Шоколад чорний Бельгія
46.00 грн
Шоколад молочний Бельгія
46.00 грн
Шоколад карамельний
63.00 грн
Какао
21.00 грн
Мигдальні пластівці
40.00 грн
Пажитник (чаман, фенугрек)
11.50 грн
Кориця палички
60.00 грн
Кокосовий цукор
30.00 грн
Коріандр зерно
9.00 грн
Кориця мелена преміум
23.00 грн