• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Шоколад білий

Країна походження Бельгія

Модель: 00590

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Білий шоколад - це шоколад, який не містить какао бобів, а приготований на основі какао-масла, цукру і сухого молока. Такий склад використовують для того, щоб у шоколаду вийшов кремовий відтінок.

Білий шоколад вважається трохи менш корисним, ніж чорний або молочний. Це пов'язано з тим, що в його складі немає какао-порошку, який містить антиоксиданти. Так само білий шоколад не містить кофеїн і теобромін, що звичайно ж мінус. Однак є свій плюс - його можна давати дітям, не переживаючи за шкідливий вплив на організм.

У складі білого бельгійського шоколаду обов'язково присутній вітамін К, А і Е, вітаміни групи В, макро і мікроелементи.

Для приготування Бельгійського шоколаду необхідно дотримуватися деякі вимоги:

  • какао-боби повинні бути добре дозрілі.
  • при виробництві бельгійського шоколаду не використовують барвники, шкідливі добавки і штучні ароматизатори.
  • в шоколаді немає консервантів.

Користь білого шоколаду для організму:

  • Вітамін К, який міститься в білому шоколаду сприяє здоровій роботі нирок, а також покращує засвоєння кальцію організмом.
  • Білий шоколад містить селен, який протистоїть шкідливим вірусам.
  • Крім цього, завдяки селену поліпшується робота серця і зміцнюються кровоносні судини.
  • Какао-масло, яке міститься в білому шоколаді, сприяє відновленню клітин печінки.
  • Скраби на основі шоколаду приводять у норму суху і пошкоджену шкіру, запобігають появі зморшок.

Якщо вживати якісний шоколад в міру, то він не принесе шкоди, тільки користь!

Використання білого шоколаду в кулінарії

Спектр застосування білого шоколаду в кулінарії дуже широкий. З білого шоколаду можна готувати:

  • начинки для солодких виробів;
  • ганаш або ж глазур для прикраси тортів;
  • на основі білого шоколаду готують чізкейк муси;
  • дуже смачними виходять крему на основі білого шоколаду;
  • крихта з білого шоколаду відмінно поєднується з коктейлями, морозивом та різними десертами.

Чому на шоколаді з'являється наліт?

Білий наліт на шоколаді - це не страшно. В основному це пов'язано з підвищеною вологістю повітря, а не з тим, що у плитки шоколаду закінчився термін придатності. Наліт утворюється так:

  • на плитці з'являється конденсат, в ньому розчиняється цукор;
  • після випаровування вологи, цукор залишається на поверхні шоколадки у вигляді мікроскопічних кристалів.

Купити бельгійський білий шоколад за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Білий шоколад можна купити як в роздріб від 100-грам там і оптом від 2-ух кілограм.

 

Вид
Вид Дропси
Тип
Тип Білий шоколад

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
1 reviews
0 answers
1 ratings
100% 1 positive
5  
Usefulness of review
2 votes
100% 2 positive
2