• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Журавлина сушена в'ялена

Країна походження США

Модель: 01292

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Журавлина в'ялена

Це висушена ягода насичено червоного кольору з вираженим кисло-солодким присмаком. У процесі зневоднення свіжих плодів виходить сушена журавлина. Її додають в випічку, салати, каші, використовують для приготування соусів до м'яса. Додавши кілька ложок сухофрукти, будь-яку страву автоматично перетворюється в шедевр. На відміну від свіжої, в'ялена ягода доступна круглий рік. Для виробництва продукту відбирають тільки якісні, стиглі, великі плоди, промивають їх і сушать. Щоб отримати сухофрукт, з ягід видаляють сік і проварюють їх в ньому. Після підсушують. При цьому журавлина зберігає всі корисні властивості.

У чому користь сухофрукту?

Журавлину відносять до природних антибіотиків. Вона багата пектинами, вуглеводами, білками, вітамінами А, В, С, Е, К. Регулярне вживання сухофрукту підвищує прохідність судин і звільняє їх від холестерину. Плоди рослини мають жарознижуючу, сечогінну, протизапальну, антисептичну дію. Через багатого хімічного складу сушені ягоди рекомендують вживати при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, печінки, сечовивідних шляхів.

Журавлина в'ялена корисна для:

  • очищення організму;
  • нормалізації роботи серцево-судинної системи;
  • лікування шкірних захворювань; зміцнення імунітету;
  • поліпшення стану емалі зубів і стану нігтів.

Купити журавлину в'ялену сушену можна без ГМО і шкідливих компонентів за хорошою ціною. Для її отримання виробники не використовують шкідливих компонентів. Тому ягоди не втрачає корисні властивості.

Застосування в кулінарії

У гастрономічній області сухофрукт отримав неймовірне застосування. Подрібнені сушені ягоди додають в десерти, морозиво, йогурти, гранола. Урізноманітнити сніданок можна за допомогою цілих плодів. Просто додайте їх в кашу. На основі журавлини готують морси, компоти, узвари, соуси до птаха. При додаванні в плов вона надає страві пікантності і кислинку. Часто її подають разом зі стейком, вершковим сиром, куркою.

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.