Манго сушений
Манго сушений - солодкий і ніжний, виконаний вигляді пелюстків, продукт, що виготовляється з самих соковитих і спілих фруктів. Так, після процедури сушіння, манго зберігає всі вітаміни і мінерали, що містяться в плоді.
Дуже часто манго сушений використовують в кулінарії: його можна додавати в найрізноманітніші десерти, йогурти, прикрашати шматочками цуката торти, тістечка. Відзначимо, що у сухофрукта велика калорійність навіть у висушеному вигляді. Тому вживати в їжу його необхідно в міру.
Корисні властивості
До складу продукту входять вітаміни А, В, С, Е, РР, а також мінерали:
- кальцій;
- залізо;
- фосфор;
- калій;
- магній;
- цинк;
- фруктоза.
Завдяки цьому манго сушений сприятливим чином впливає на серцево-судинну систему, органи травлення. Сухофрукт покращує гормональний фон, запобігає накопиченню великої кількості вуглеводів в клітинах організму, знижує ризик розвитку карієсу, нормалізує ЦНС людини, регулюючи утворення нових нервових клітин.
А ще манго сушений - дуже смачний продукт. Включення його невеликими порціями в щоденний раціон не тільки приємно урізноманітнить їжу, але і сприятиме поліпшенню загального фізичного стану організму.




