• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Пекан в шкаралупі

Країна походження США

Модель: 01236

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Пекан в шкаралупі - найсмачніший горіх

У кожного горіха є свої переваги. Одні допомагають в боротьбі із зайвою вагою, інші сприяють зниженню рівня холестерину. Пекан ж залишає своїх побратимів позаду, коли мова заходить за антиоксиданти.

Де і як росте горіх пекан?

Горіх пекан - плід дерева з аналогічною назвою. Плід має довгасту форму (до 8 см). В якості захисту від зовнішнього впливу виступає м'ясисто-шкіряста оболонка. Згодом він висихає і тріскається.

Країна походження - Північна Америка. На сьогоднішній день продукт поширений не тільки в США, а й у Середній Азії.

Який смак у пекана? Чи правда він має смак печива?

У пекана маслянисте ядро в міцній шкаралупі. Зовні воно схоже з серцевиною волоського горіха. У горішка досить незвичайний смак, який поєднує вершкові, шоколадні та ванільні нотки. Для багатьох такий «смаковий» набір асоціюється з маслянистим печивом.

Вживати горіх можна в таких видах:

  • сирому;
  • смаженому;
  • сушеному.

Від стану плода залежить ступінь насиченості смаку і користь. Нерідко можна зустріти масло з пекана, яке часто використовується в приготуванні десертів і для додачі пікантності основним стравам і закускам.

Харчова цінність горіха пекан та його корисність.

Основне багатство складу пекана - мінеральні речовини і вітаміни. Але серед інших горіхів, його виділяє наявність великої кількості жирних кислот, що грають ролі антиоксидантів. Серед них:

  • зеаксантин;
  • лютеїн;
  • бета-каротин;
  • олеїнова кислота;
  • елагова кислота;
  • дубильні речовини.

Що стосується харчової цінності продукту, то розклад 100 г ядра такий: 72 г жирів, 9 г білків і 12 г вуглеводів. Калорійність - близько 700 ккал.

Якщо додати горішок в свій щоденний раціон, то можна забути про «поганий холестерин», наявності тромбів і склеротичні бляшки в крові. Крім того, продукт запобігає утворенню ракових пухлин, серцево-судинних захворювань.

За рахунок активного застосування горішка, можна не боятися появи ранніх зморшок, а також зміцнити опорно-руховий апарат. Для жінок пекан допомагає з вагітністю, а також насичує грудне молоко корисними елементами. Для чоловіків він часто грає роль афродізіака.

Рецепти десертів з пеканом.

Оригінальні смакові властивості пекана роблять його справжньою зброєю кондитерів при підкоренні сердець ласунів. Навіть ті, хто не є фанатами десертів, відзначають приємні відчуття після вживання даного інгредієнта.

Найбільш поширені рецепти з горіхом - здоба. Легкі повітряні булочки приємно доповнюються неповторним смаком горіха. У тортах і тістечках продукт часто виступає прикрасою зверху. Крім десертів, пекан може йти в основні страви.

Любителі подражнити свої смакові рецептори, розробляють власні букети з спецій, куди додається мелений пекан.

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
2 reviews
0 answers
2 ratings
100% 2 positive
10  
Usefulness of review
0 votes
0