Суміш спецій Сало по-європейськи
Склад: кунжут чорний, суміш спецій Європейська, кмин зерно, гірчиця жовта, коріандр подрібнений, паприка червона різана, часник подрібнений, глютамат натрія, сіль.
Містить сіль.
Містить глютамат натрію.
Для багатьох слов'янських народів сало — безцінний продукт, любов до якого закладена на генетичному рівні. І хай замовкнуть навіть найавторитетніші дієтологи — у слов'янській душі це пристрасть невикорінно. Приготувати справжнє сало шпик і копченості без спецій і приправ неможливо. Основні приправи — приправа "Сало по-європейськи",велика кам'яна сіль, запашний чорний перець, часник і лавровий лист. Якщо треба додати гостроти, в хід йде гострий червоний перець. Ще один незвичний компонент для засолювання сала — мелений коріандр. Аромат копченого і салу додадуть пряні трави — такі як насіння кропу, мелений кмин, петрушка.




