• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Суміш спецій Імбирна (до м'яса)

Країна походження Україна

Модель: 00217

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Імбир – ніжна і гостра пряність, давно відома всьому світу, улюблена кухарями Японії, Китаю і індії, і переживає новий світанок своєї популярності, Склад і властивості імбиру роблять її унікальною спецією з універсальним застосуванням в різних стравах.

Суміш прянощів «Імбирна» складається з меленого імбиру, шматочків часнику сушеного, цибулі сушеної, червоної паприки, не містить солі. Суміш прянощів «Імбирна» має приємний пряний аромат і слабопекучий смак.
Суміш прянощів «Імбирна» застосовується для натирання або маринування м'яса птиці, для приготування курей-гриль, а так само маринування і запікання м'яса інших сортів. Суміш прянощів «Імбирна» може бути використана для приготування різних соусів, маринадів, страв з овочів і риби. З сумішшю «Імбирна» радимо так само приготувати медовий маринад для запікання курки або курячих крилець. Приготоване блюдо при цьому набуває приємний пряний аромат, апетитну скоринку і привабливий колір.

Характеристика:

  • Зовнішній вигляд – сипуча суміш.
  • Колір – бежевий з вкрапленнями червоного.
  • Смак – пряний, злегка пекучий.
  • Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.

Застосування:
При використанні суміші прянощів «Імбирна» для натирання або маринування м'яса птиці або м'яса інших сортів рекомендується використовувати 10-20 г суміші на 1 кг не солоного м'яса. Рекомендований час маринування в холодному місці – 2-4 години.
Для приготування 100 г медового маринаду з сумішшю прянощів «Імбирна» візьміть 
меду – 45г; солі кухонної – 9г; оцту 9% - 8г; олії - 18г; суміші «Імбирна» - 20г. Натріть приготовленим маринадом курку, курячі крила або будь-яке інше м'ясо, викладіть в герметичну посуд і поставте маринуватися в холодне місце на 30 – 40 хв. Після чого запікайте спочатку 15 хв. при температурі 250 0С, потім до готовності при температурі 180-200 0С. Витрата медового маринаду з сумішшю «Імбирна» на 1 кг м'яса ≈ 50 р.

Рекомендації:
Приступаючи до маринування, правильно підбирайте ємність. Посуд не повинна бути занадто велика або маленька, а точно за розміром шматка курки або м'яса. Один з кращих варіантів для маринування — це поліетиленовий пакет або харчова плівка. Оберніть нею обмащений пряною сумішшю птицю або м'ясо і поставте маринуватися в прохолодне місце. Не використовуйте металеві (неемальовані) контейнери і каструлі. Метал може вплинути на смакові якості маринаду.

Умови зберігання:
Суміш прянощів «Імбирна» повинна зберігатися в герметичній посуді із світлонепроникного матеріалу в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20оС. У відкритому стані не зберігати.

Вид
Вид Суміші для приготування
Тип
Тип Набір

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
3 reviews
0 answers
3 ratings
100% 3 positive
14  
Usefulness of review
0 votes
0