Набори спецій до алкогольних виробів
Фільтрувати (19 товарів)
Наявність
Об’єм
Набори
Пакування
Тара
Набір спецій до Beefeater, 250 г
150.00 грн
Набір спецій до Hendricks, 250 г
150.00 грн
Набір спецій до абсенту, 125 г
95.00 грн
Набір спецій до Бехеровки, 28 г
57.00 грн
Набір спецій до горілки Ouzo, 235 г
190.00 грн
Набір спецій до Джину, 72 г
80.00 грн
Набір спецій до зубрівки, 11 г
54.00 грн
Набір спецій до калганівки, 29 г
73.00 грн
Набір спецій до м'ятного лікеру, 80 г
63.00 грн
Набір спецій до Мартіні, 15 г
55.00 грн
Набір спецій до настоянки Імбирно-лимонна, 55 г
72.00 грн
Набір спецій до настоянки Аквавіт, 85 г
98.00 грн
Набір спецій до настоянки коньяк домашній, 25 г
59.00 грн
Набір спецій до настоянки Мисливська, 54 г
79.00 грн
Набір спецій до настоянки Тархун, 36 г
65.00 грн
Набір спецій до Самбуки, 130 г
125.00 грн
Набір спецій до Туніський Тібарин, 68 г
89.00 грн
Набір спецій до Хріновухи, 35 г
55.00 грн
Набір спецій Українська з перцем, 11 г
55.00 грн
Відгуки про нашу продукцію
Набір спецій до Бехеровки, 28 г Набори спецій до алкогольних виробів
Добрый день. Вчера получил заказ. Шоколад черный (отличного качества как по мне) и набор для Бехеровки. Уточните пожалуйста в рецепте сколько сахара и воды требуется для сиропа. А то не могу начать процесс. Купил первый раз. Это и для вас будет очень нужное дополнение. Ни у кого нет второго шанса произвести первое впечатление. Очень не хочется портить продукт. А кто не правильно на свій розсуд зробить сироп і воно йому не сподобається, буде вважати що ви продєте поганий товар. Дякую і чекаю.
Набір спецій до Джину, 72 г Набори спецій до алкогольних виробів
Прочитала відгуки, хочу поділитись своїм способом, можливо комусь пригодиться. Рекомендую робити джин наступним чином, влити рекомендовану кількість алкоголю міцністю до 50% в скляну тару, спеції злегка розтовкти в ступці чи в кавомолці, взяти марлю скласти вчетверо, висипати спеції, зробити мішечок та підвісити його над алкоголем, закрити кришкою, залишити в темному теплому місці на 7-10 днів. Потім дістаєте обережно мішечок, розливаєте в бутилки і даєте днів 5 відпочити. Як результат джин прозорий, на рівні дорогого магазинного, але це при умові що у вас якісний дистилят. Так алкоголь не потягне гіркоту спецій, а тільки візьме з них усі аромамасла.
Набір спецій до Hendricks, 250 г Набори спецій до алкогольних виробів
Сделал всё по рецепту, на хорошем самогоне. Был поражен! Получился точно как оригинал! Огромное спасибо "Банке специй"!
Набір спецій до настоянки Імбирно-лимонна, 55 г Набори спецій до алкогольних виробів
Запах приємний, вкус сподобався!
Но мені дуже яркий анісовий присмак, на який не разраховував.я би трохи прибрав бадян із суміші.
Но це на мій смак, а взагалі потрібно скуштувати!
Дуже м'який напій вийшов! Рекомендую!
Набір спецій Українська з перцем, 11 г Набори спецій до алкогольних виробів
Дуже моцна!) Але чоловікам під файний стіл заходить
Набір спецій до Бехеровки, 28 г Набори спецій до алкогольних виробів
Це мій фаворит! Від оригіналу не відрізняється. Замовлю ще 2
Набір спецій до Beefeater, 250 г Набори спецій до алкогольних виробів
Чудово для тих, хто розуміється на джині! Тільки невелике зауваження - не працює qr код на рецепт посилання. А так все супер
Набір спецій до Мартіні, 15 г Набори спецій до алкогольних виробів
Дочь не дуже зрозуміло, на банці написано що набір спецій розраховано на 1л, а в рецепті додати 10 мл спиртової основи до 700 вина. Хоча спиртова основа робиться з 85 мл спирту та 25 мл води. Тобто основи повинно вистачити грубо кажучи на 8л готово продукту
Набір спецій до Хріновухи, 35 г Набори спецій до алкогольних виробів
Ну як хріновуха, перцю навалили, що я сказав що більше перцовка, додавав потім мед і була з медом. Перец з баночки треба вибирати для іншоі настойки наступний раз

Домашній алкоголь – можливість отримати напій, створений на власний розсуд. Можна регулювати градуси, смакові якості. Зробити самогон приємніше і надати йому особливих якостей допоможуть набори спецій для настоянок. Приправи в таких комплектах можна використовувати в оригінальному поєднанні, можна комбінувати, перетворюючи приготування на експеримент.

Принцип приготування

Настоянка на суміші трав готується від 10 до 40 днів. У цей період відбувається руйнування клітинної структури рослин та приправ, внаслідок чого виходить концентрований екстракт. Під впливом алкогольного складу зберігаються всі корисні властивості. Первак набуває особливого кольору, аромату та смакових якостей. Залежно від складу комплекту, алкоголь може набути лікарських властивостей.

Типи трав

Залежно від інтенсивності на склад алкоголю, спеції ділять на:

  1. Ключові. Такі приправи перетворюють один напій (чистий самогон) на інший. В результаті можна зробити домашній джин, віскі, самбуку.

  2. Додаткові. Така суміш допомагає зробити рідину більш ароматною та приємною на смак. З її допомогою роблять перцівку, м'ятну настоянку, зубровку.

Використовуючи готові комбінації трав, можна в домашніх умовах отримати практично будь-який алкогольний напій. Достатньо вивчити принципи приготування чи розробити власну рецептуру досвідченим шляхом.

Будь-яка спеція при додаванні в самогон змінює його властивості. Тому набір нашого каталогу – можливість стати справжнім майстром у своїй справі. Настояна на суміші ретельно підібраних компонентів рідина набуде потрібного смаку, аромату, кольору. Експериментуючи та вивчаючи різні методики, ви зможете щоразу дивувати гостей та близьких новими смаковими відчуттями.