Цибуля
Показано 1 по 15 із 15 (всього сторінок: 1)
Цибуля - це багаторічна рослина, яка відноситься до сімейства цибулевих. Цибуля одна з перших .....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:.....
Цибуля подрібнена - це спеція, отримана шляхом дроблення і сушки ріпчастої цибулі. Овоч.....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Цибуля - це овоч багаторічного цибулинного рослини з родини лілійних. Плід має кулясту форму, яка по.....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Цибуля смажена різана - це популярна і дуже смачна спеція. Готується шляхом обсмажув.....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Зелена цибуля порей - це однорічна рослина, яку відносять до сімейства цибулевих. Листя ма.....
Додай це до: перших страв, салатів, випічки, риби, овочів, м'яса. Харчова цінність на 100 грам пр.....
Додай це до: перших страв, салатів, випічки, риби, овочів, м’яса. Харчова ціна на 100 грам продукту.....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Додай це до: перших страв, консервації, картоплі, салатів. Харчова цінність на 100 грам продукту:: .....
Ріпчаста цибуля – багаторічна рослина, давно відома у всьому світі. Його знали та вирощували використовували на Сході та в країнах Середземномор'я ще у 2-3 ст до н.е.
У перший рік із насіння виростає невелика, до 3 см у діаметрі, цибулина. На другий - з неї формуються великі плоди, наступного року вони випускають стрілки-квітконоси, на яких утворюються суцвіття з насінням.
Зараз цибуля – одна з найважливіших овочевих культур. Він використовується як приправа при консервації, додається в супи, салати, м'ясні страви. Його гоструватий смак добре гармонує з більшістю класичних спецій.
Переоцінити корисні властивості цибулі неможливо. Його рекомендують употребляти в їжу як джерело вітамінів, флавоноїдів та фітонцидів, які надають згубний вплив на віруси та бактерії. Він покращує апетит та стимулює травлення, нормалізує водно-сольовий обмін.
Цибуля містить безліч корисних речовин, серед яких:
Сушений лук - універсальна спеція, в якій зберігаються всі корисні властивості свіжого овочу. Його виготовляють шляхом нарізування та висушування. Для отримання меленої сухої цибулі подрібнюють до порошкоподібного стану. У такому вигляді він може зберігатися дуже довго, не псується і не втрачає своєї користі та аромату.
Сушену цибулю додають у м'ясні та рибні страви, супи та маринади. Для покращення смаку та розкриття аромату достатньо додати 1 столову ложку за 15-20 хвилин до готовності.
Молотий сухий лук використовують:
В інтернет-магазині Банку Спецій ви можете замовити суху мелену, подрібнену, смажену, різану цибулю за доступною ціною. Доставка здійснюється по всій Україні через відділення Нової пошти.