• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Кокосовий цукор

Країна походження Індонезія

Модель: 00586

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Кокосовий цукор - це продукт, який отримують із соку суцвіть кокоса. Цукор кокоса - це повністю органічний продукт, який має коричневий колір і дуже приємний, оригінальний смак карамелі або кокоса, а іноді навіть горіха.

Як виробляють кокосовий цукор?

Користь кокосового цукру обумовлена способом його виробництва. Видобувають його так само, як березовий сік.
Далі, нектар, що зібрали - сушать на сонці, в результаті чого, він стає як густий сироп. У такому вигляді його вже можна використовувати, оскільки багато виробників продають саме сироп. Для того, що б вийшли кристалічні гранули, сироп гарненько висушують або ж заморожують.

У кокосовому цукрі міститься дуже багато необхідних для організму речовин, в основному вітаміни В, РР, різні мінерали, амінокислоти. Калорійність кокосового цукру на 100 грам - 380 калорій.

У чому різниця між кокосовим і рафінованим цукром?

Звичайний цукор в процесі обробки позбавляється всіх корисний властивостей, тому він забезпечує наш організм тільки непотрібними калоріями. Крім цього звичайний цукор має високий глікемічний індекс і володіє нудотним, солодким смаком. На відміну від рафінованого, кокосовий цукор зберігає в собі багато корисних речовин і має низький глікемічний індекс. Він дорівнює - 35.

Користь кокосового цукру

  • Кокосовий цукор швидко засвоюється організмом, тим самим він допомагає організму швидко відновити сили.
  • У кокосовому цукрі міститься глюкоза, яка необхідна для здорового функціонування печінки.
  • У кокосовому цукрі міститься інозитол. Це речовина, яка зменшує напади паніки, апатії, зневіри.
  • Кокосовий цукор містить амінокислоту - глютамін. Вченими доведено, що ця амінокислота корисна при лікуванні різних травм, опіків, ран.
  • Кокосовий цукор допомагає утворюватися новим клітинам в організмі.

Шкода, що може принести кокосовий цукор

Незважаючи на те, що кокосовий цукор один з найкорисніших, він може привести до збільшення ваги, якщо вживати його у великих кількостях.
Так само шкідливий при алергії на кокос.

Використання кокосового цукру

Кокосовий цукор широко використовується в кулінарії. Абсолютно всі страви, в які використовують білий рафінований цукор, можна приготувати з кокосовим.

  • Продукт поліпшить смак будь-якого печива, шоколаду, тортика, десерту, варення і т.д.
  • На основі кокосового цукру можна приготувати дуже смачні компоти, коктейлі, соки.
  • Популярно додавати цукор кокоса в фруктові коктейлі та смузі.
  • Деяким подобається поєднання цукру кокоса і кави.
  • Не радять додавати кокосовий цукор в чай, так як він стане каламутним.

Крім використання в кулінарній промисловості, кокосовий цукор застосовують в косметології. З нього роблять різні скраби для шкіри.

Купити кокосовий цукор можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб від 100 грам так і оптом від 2-ух кілограм.

Вид
Вид Цукор пісок
Тип
Тип Кокосовий

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
1 reviews
0 answers
1 ratings
100% 1 positive
5  
Usefulness of review
0 votes
0