Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Сіль копчена
- У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
- Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
- У відділення Укрпошта
- У відділення Justin (від 500 грн - безкоштовно)
- Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
- Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
- Переказ на карту
- Накладений платіж (при отриманні)
- Оплата на рахунок підприємства
Копчена сіль - це чудова, універсальна пряність, яка має якро-виражений аромат димку і смак копченості. Це повністю натуральний продукт, що складається з харчової солі, яка коптиться на дубовій деревині. Така сіль додасть будь-якій страві дивовижний аромат багаття.
У кулінарії копченою сіллю можна замінювати звичайну сіль. Всілякі перші страви, підливи, м'ясні і рибні страви, овочеві страви, страви з картоплі і бобових, піци, запіканки і несолодкі пироги, соуси, снеки і багато іншого. Особливо добре копчена сіль поєднується з м'ясом. Причому в самих різних варіантах приготування: на відкритому вогні, в духовці, на грилі, на сковороді. Ще копчену сіль нерідко можна зустріти в рецептурі коктейлів.
Як приготувати копчену сіль в домашніх умовах?
Для приготування домашньої солі нам знадобиться:
- сіль харчова;
- гриль або коптильня;
- вугілля;
- листи для випічки;
- 5 дерев'яних дров (вільха або горіх-пекан)
- 2 склянки тріски деревної.
Спосіб приготування:
- Розпалюємо вугілля на одній стороні гриля. Коли на ньому з'явиться попіл - кладемо тріску і дрова, встановлюємо сітку. Накриваємо гриль кришкою і наполовину відкриваємо вентиляційний отвір.
- Поки гриль розігрівається, поділимо сіль на 2 дека.
- Далі відкриваємо гриль і ставимо листи на ту сторону, де немає вугілля і накриваємо кришку.
- Сіль потрібно коптити 60 хвилин або ж до моменту, коли перестане з'являтися дим.
- Знімаємо сіль з гриля, даємо їй охолонути і розкладаємо по контейнерах.
Користь харчової солі для організму.
Харчова сіль бере участь в природних процесах життєдіяльності, тим самим дуже важлива для нашого організму.
- Сіль необхідна для вироблення шлункового соку. Оскільки сам організм не здатний виробляти цей мінерал, то сіль необхідна надходити в організм щодня.
- Завдяки кухонної солі, в організмі активізуються процеси, які утворюють ферменти, відповідальні за кислотно-лужний баланс.
- Сіль здатна регулювати рівень цукру в організмі.
- Вченими було виявлено, що саме безсольові дієти і сечогінні засоби вимивають мінеральні солі з організму і збільшують ризик виникнення хвороби Альцгеймера.
- Добова норма харчової солі не повинна перевищувати 10 грам.
Зменшити або повністю виключити з раціону сіль рекомендують тим людям, що страждають:
- ожирінням;
- гіпертонією;
- проблемами з серцем і судинами;
- проблемами печінки і нирок;
- ревматизмом.
Шкода, що може принести кухонна сіль у великій кількості:
- з організму вимивається кальцій;
- порушується кровообіг;
- порушуються обмінні процеси;
- виникають набряки;
- зневоднюються тканини;
- затримується рідина в організмі.
Купити копчену сіль можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб від 100 грам так і оптом від 2-ух кілограм.
Вид | |
Вид | Сіль |
Тип | |
Тип | Копчена |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: