Паприка червона різана копчена (Китай)
Паприка – яскрава та ароматна приправа, улюблена кулінарами всього світу. Для приготування різаної копченої паприки використовують спеціальний сорт перцю. Його збирають, сушать, а потім коптять у диму ліберійського дуба, завдяки якому вона отримує свій неповторний смак та аромат. Потім паприку подрібнюють і використовують як приправу.
Традиційно копчену паприку додають при виготовленні ковбасних виробів та тушкованого м'яса. Також вона чудово звучить у м'ясних маринадах, овочевих рагу, теплих салатах та піці, додаючи стравам аромат відкритого вогню.
Використання різаної копченої паприки у кулінарії
Паприка різана копчена - це спеція, що використовується у кухнях усього світу. Стійкий димний аромат паприки гармонійно доповнює блюда з м'яса, створюючи відчуття приготування на грилі. Крім того, її використовують для маринування птиці, риби, морепродуктів та м'яса будь-яких сортів.
Копчена червона паприка має виражений смак, що розкривається під впливом тепла. Ця приправа є основним секретом насиченої іспанської кухні. Додавати до страв її слід у помірній кількості, щоб не перебити смак основного продукту.
Корисні властивості паприки
Як і більшість перців, паприка сприяє поліпшенню травлення, стимулюючи перистальтику та вироблення шлункового соку. У ній містяться вітаміни групи В і Р, ефірні олії та каротин. Також вона має протизапальні та бактерицидні властивості.
Купити різану копчену паприку, як оптом, так і в роздріб, ви можете зробивши замовлення на сайті магазину "Банку спецій". Ціна на приправи залежить від обсягу, найменше замовлення 100 грам.




