• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Суміш спецій 10 овочів

Країна походження Україна

Модель: 00250

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Безсумнівно, кожен, хто хоч раз спробував приготувати що-небудь з додаванням ароматної суміші «10 овочів», з упевненістю скаже, що вона надає стравам своєрідного неповторного смаку та аромату. Крім того білі корінці, які входять до складу суміші, багаті на корисні поживні речовини: корінь пастернаку - джерело калію, містить багато вітамінів групи В і вітамін С; корінь петрушки - багатий на ефірні олії, вітаміни, макро і мікроелементи, а вітаміну С в ньому в 4 рази більше ніж у лимоні; селера багатий вітамінами, необхідними для чоловічого організму, такими як вітамін С, вітаміни групи В та Е, а також А, РР, до її складу входить чоловічий гормон – андростерон. 
Насолоджуйтеся смаком страв з сумішшю «10 овочів» і будьте здорові.


Суміш прянощів «10 овочів» складається з подрібнених і ретельно перемішаних шматочків червоної та зеленої паприки, цибулі, моркви, часнику, зелені петрушки, цибулі порей, корінців пастернаку, селери і петрушки.

Суміш прянощів «10 овочів» використовують в багатьох стравах для приготування різних перших страв, гуляшу, тушкованого м'яса, птиці або риби, овочевих рагу і супи, м'ясні рагу. Страви, приготовлені з використанням суміші «10 овочів», мають неповторний, багатогранний овочевий аромат, який приваблює і збуджує апетит споживача.

Характеристика:

  • Зовнішній вигляд – сипка маса, що складається з шматочків овочів і корінців, розмір шматочків 3-6 мм
  • Колір – суміш кольорів, властивих компонентів з яких складається суміш.
  • Смак і аромат – овочевий, приємний, пікантний, властивий компонентів, що входять до складу суміші.


Поради:

  1. Для приготування тушкованого м'яса, птиці або овочів, а також гуляш або овочевого супу використовують 10-30 г суміші прянощів «10 овочів». Кількість використовуваної суміші залежить від обсягу страви і від смаку споживача.
  2. Радимо при приготуванні м'ясних страв додавати суміш за 10-15 хвилин. до закінчення приготування, а в овочеві страви - одночасно з овочами.
  3. При використанні суміші для приготування фаршу для голубців або перців – суміш замочують в окропі на 15-20 хвилин, потім воду ретельно зливають і використовують суміш прянощів «10 овочів» за рецептом. 

Умови зберігання :
Суміш прянощів «10 овочів» повинна зберігатися в герметичній посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. 
У відкритому стані не зберігати.

Вид
Вид Суміші для приготування
Тип
Тип Набір

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
20 reviews
1 answers
16 ratings
100% 16 positive
80  
Usefulness of review
16 votes
100% 16 positive
16