• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Суміш спецій Європейська до грилю

Країна походження Україна

Модель: 00108

Наявність: В наявності

Отримання товару
  • У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
  • Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
  • У відділення Укрпошта
  • У відділення Justin
  • Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
  • Переказ на карту
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата на рахунок підприємства
Кількість:

Наявні опції

* Вага:

Гриль, люблять багато, а курка гриль – один з найкращих і популярних варіантів. Головне в питанні приготування смачної курки гриль – правильний вибір спецій для маринаду, створюють так добре знайомий і улюблений багатьма смак. 
Суміш для гриля «Європейська» є однією з найулюбленіших сумішей для курки. 

Суміш для гриля «Європейська» складається з мелених паприки, перцю чилі, куркуми, коріандру, часнику, насіння гірчиці, зелень і насіння кропу запашного перцю і лаврового листа, майорану і солі. Суміш має приємний пряний аромат і слабопекучий солонуватий смак.
Суміш для гриля «Європейська» застосовується для натирання або маринування м'яса птиці, для приготування курей-гриль, а так само маринування і запікання м'яса інших сортів. М'ясо при цьому набуває приємний пряний аромат і апетитний колір. Суміш прянощів «Європейська» може бути використана для приготування різних соусів, маринадів, страв з овочів і риби.

Характеристика:
Зовнішній вигляд – сипуча суміш дрібного помелу.
Колір – червоний, ближче до помаранчевого.
Смак – пряний, солоний.
Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад – суміш пряної зелені, насіння пряних трав і сушених овочів, 
до складу суміші входить 25% солі.

Застосування:
При використанні суміші «Європейська» для приготування курей на грилі рекомендується використовувати 10-20 г суміші на 1 кг не солоного м'яса птиці. Рекомендований час маринування в суміші – 2-4 години.
Рекомендації: Приступаючи до маринування, правильно підбирайте ємність. Посуд не повинний бути занадто великий або маленький, а точно за розміром курки. Один з кращих варіантів для маринування — це поліетиленовий пакет або харчова плівка. Просто обмотайте нею обмащений пряною сумішшю птицю. Не використовуйте металеві контейнери і каструлі. Метал може вплинути на смакові якості маринаду.

Умови зберігання:
Суміш для гриля «Європейська» повинна зберігатися в герметичній посуді із світлонепроникного матеріалу в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати.

Вид
Вид Суміші для приготування
Тип
Тип Суміш трав

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про суміш спецій Європейська
Leave a review ↓
 
2 reviews
0 answers
2 ratings
100% 2 positive
10  
Usefulness of review
0 votes
0