• Русский
  • Українська
  • English

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Барбарис червоний

Країна походження Іран

Модель: 00153

Наявність: Очікуємо

Отримання товару
  • У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
  • Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
  • У відділення Укрпошта
  • У відділення Justin (від 500 грн - безкоштовно)
  • Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
  • Переказ на карту
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата на рахунок підприємства
Повідомити про наявність

Наявні опції

* Вага:

Барбарис - це чагарник, який має плоди червоного кольору. Довжина ягідок приблизно 2 см, на смак вони м'ясисті і соковиті.

Ростуть кущі практично скрізь, крім Австралії і Антарктиди, а батьківщиною його є Північна півкуля планети.

Плоди містять вуглеводи, кислоти, макро і мікроелементи, дубильні і пектинові речовини, золу, вітаміни, бето-каротин, а так само каротиноїди.

Ягоди барбарису використовують у лікувальних цілях, в косметології, а так само в кулінарії.

В косметології використовують в основному відвари і настоянки. Ними протирають шкіру, що допомагає розгладити зморшки, надати їй пружності, а також усунути дрібні дефекти.

Так само плоди використовують для приготування масок для волосся.

Смак цих ягід добре відомий нам ще з дитинства, адже в льодяниках "Барбарис" переважає саме їх есенція.

Сік барбарису додають у різноманітні желе, мармелади, киселі. Смак цих ягід поліпшить будь-який джем, який додають в рулети або пироги. Сушений барбарис або свіжі ягідки використовують при приготуванні чаю.
Барбарис - спеція, яку широко використовують при приготуванні страв.
Ягоди додають при консервуванні, квашенні, і навіть маринують окремо.

Через те, що ягоди барбарису кислі, вони є відмінним замінником оцту і лимона.

Ягоди барбарису додають в супи, що б надати їм кислинку. Так само його додають в ковбасний фарш. В залежності від рецепту в його складі можуть бути: барбарис, зіра, кінза, часник, цибулю.

Плоди надають пікантний смак м'ясних продуктів, особливо це стосується шашлику і кебабів.

Барбарис - приправа, яка відмінно доповнює страви з рису: плов, різотто, або просто рисову кашу.

З його ягід можна готувати соуси, подавати чистим або змішувати з аджикою або хріном.

Можна використовувати ягоди, сухий барбарис, або подрібнений.

Корисні властивості барбарису:

  • спеція здатна покращувати апетит;
  • сприяє зниженню цукру в крові;
  • очищає кров;
  • барбарис здатний зняти біль, спазм, знизити жар;
  • сприяє відтоку і вироблення жовчі;
  • заспокоює нервову систему;
  • пряність допомагає при зниженому імунітеті і гемоглобіні;
  • покращує роботу серця.
  • трав'яний відвар, що містить барбарис, рекомендують при лікуванні пухлин.

Купити ягоди барбарису Ви можете у нас в інтернет-магазині.

Барбарис можна придбати за доступною ціною як оптом так і в роздріб.

Вид
Вид Прянощі
Тип
Тип Барбарис

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
16 reviews
0 answers
14 ratings
100% 14 positive
70  
Usefulness of review
15 votes
93% 14 positive
14