Суміш спецій Сванська сіль
Сванська сіль призначена для використання на м'ясопереробних підприємствах, у харчоконцентратній промисловості, на підприємствах рибопереробної промисловості, в мережі громадського харчування, при виробництві кетчупів, соусів, маринадів.
1 Характеристика:
Зовнішній вигляд – неоднорідна сипка маса, допускається наявність невеликих грудочок.
Колір – суміш квітів, характерних для компонентів, що входять до складу суміші.
Смак – солоний з відтінком прянощів, що входять до складу суміші.
Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад: сіль, куркума мелена, коріандр мелений, перець червоний мелений, уцхо-сунелі мелений.
2 Рекомендації по застосуванню
Рекомендовано використовувати дану приправу згідно з чинними технологічними інструкціями і рецептурами, до складу яких входить кухонна сіль, з перерахунком витрати солі, що входить у рецептуру.
3 Умови зберігання
Сванскую сіль зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20 оС.
У відкритому стані не зберігати.