• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Агар-агар 1200

Країна походження Китай

Модель: 00195

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Агар-агар (агар) – це натуральний  продукт рослинного походження без запаху і стороннього присмаку, який добувають з певних видів морських водоростей. Агар є найкращою альтернативою желатину, який є продуктом тваринного походження і має легкий присмак та запах м’ясного бульйону. Агар -  ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби.  Гелеутворююча потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з найкращих варіантів для заміни інших желюючих продуктів (каррагенану, пектину та інших),  у нього найкращі показники густоти,  це один з кращих гелеутворюючих агентів. 

Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м’ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів і т. д., а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербета, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т.д. 

Зовнішній вигляд порошку: порошок від світло-кремового до темно-кремового кольору, може бути з сіруватим відтінком.
Зовнішній вигляд студня: гель, приготовлений з агару на основі води – безбарвний.
Смак та запах: без стороннього запаху і присмаку.

Характеристика: агар-агар не розчиняється у холодній воді, він тільки набухає, поглинаючи води у двадцять разів більше за свою вагу. Але він добре розчиняється у киплячій воді та утворює тверді гелі вже при такій низькій концентрації, як 0,5% (0,5 г агару на 100 мл води). Розчин агара починає перетворюватися на гель вже при температурі 30-40 0С. 

Спосіб використання: Агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні), залишити для набухання протягом 30-60 хв. Потім довести рідину до кипіння, постійно помішуючи, кип’ятити до повного розчинення агару (приблизно 4 хв.). Розлити у форми. Приготовлений розчин охолоджують при кімнатній температурі. Повне застигання настає приблизно за 30 хв. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при температурі повітря 40 0С. 

Орієнтовний розрахунок використання агару:

  • текстура дуже м’яка: 0,8 г / 500 мл (0,16%)
  • текстура м’яка: 1,5 г / 500 мл (0,3%)
  • текстура помірно щильна: 2,5 г / 500 мл  (0,5%)
  • текстура щільна: 5 г / 500 мл (1%);
  • текстура дуже щільна: 7 г / 500 мл (1,4%)    

Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250С та  відносній вологості повітря не більше 70%.
Строк придатності: 12 місяців від дати виробництва.

Вид
Вид Агар-агар

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
1 reviews
0 answers
1 ratings
100% 1 positive
5  
Usefulness of review
1 votes
100% 1 positive
1